fotowedstrijd heldin

FB wedstrijd

Fotowedstrijd: Wie is jouw heldin?

Deelnemen aan de heldinnen fotowedstrijd is niet meer mogelijk.

Oktober 2014 is een bijzondere maand voor mij en mijn bedrijf het tij keert. Mijn bedrijf bestaat dan 10 jaar. Verder hebben nieuwe samenwerkingen met andere trainers vorm gekregen,  en worden (met trots) de nieuwe programma’s van het tij keert gelanceerd. Dat vraagt natuurlijk om een feestje. Vandaar dat vanaf september op allerlei manieren er interessante FeestActies zijn. Je vindt ze terug op mijn facebook pagina, op LinkedIn, op Twitter en op mijn website. De abonnees van mijn nieuwsbrief ontvangen een speciaal aanbod via de september uitgave.

Een van de speciale FeestActies is de fotowedstrijd: Wie is jouw heldin?

Maart 2014 stond ik met een stand op de bedrijvenbeurs TEL in Leeuwarden. Om wat reuring in de stand te krijgen hadden we bedacht om de voorbijgangers te vragen naar hun held of heldin. Sommigen werden wat overdonderd door de vraag, anderen hadden direct een antwoord. Werkelijk de mooiste helden en heldinnen werden ons toevertrouwd. Zo kwamen langs Tonke Dragt, Brené Brown, iemands zoon, Jim Rohn, diverse moeders, Els Borst, Marianne Vos, Ireen Wüst, Oprah, Nelson Mandela, Ali B., Sybilla Dekker, Roald Dahl, en nog veel meer. En ook de bijbehorende prachtige verhalen werden met ons gedeeld.

Eens stil staan bij je held(in) van dit moment werd als verrassend en bijzonder ervaren. Er was zelfs iemand die zei: ”Door jullie vraag heb ik nu bedacht dat ik morgen thee ga drinken bij mijn moeder en ik ga haar vertellen dat ze mijn heldin is. Was het maar vast morgen”.

Als kind of puber is het heel gewoon dat je iemand hebt met wie je dweept. Je juf, of een popstar, of je grote nicht. Bij mij op de kamer hing bijvoorbeeld een poster van Julien Clerc. Ik hing aan zijn lippen om zijn stem en liedjes. En daarbij, hoe kan het anders, keek ik smachtend naar hem om zijn looks. (de poster heb ik niet meer, maar dwepen doe ik nog steeds ;-))

Het hebben van voorbeelden, rolmodellen is universeel en tijdloos. Het helpt ons om iemand als inspiratie te hebben. We leren ervan.

Omdat deze vraag naar de helden en heldinnen zoveel mooie momenten en verhalen opleverden heb ik bedacht om voor de Oktober Feestmaand Fotowedstrijd deze vraag opnieuw te stellen. Alleen nu wat specifieker gefocust op vrouwen. Het tij keert is tenslotte van, voor en over vrouwen.

De vraag voor de fotowedstrijd is daarom: Wie is jouw heldin? En waarom?

Sta eens stil bij deze vraag. Laat eens wat vrouwen de revue passeren en kijk eens naar wie je opkijkt, of wie je bewondert.

Voor mij is op dit moment mijn heldin Brené Brown. Wil je weten waarom? Kijk hier. Hier kun je ook alle andere inzendingen terugvinden.

Bij een wedstrijd hoort natuurlijk ook een prijs. En dat is een hele mooie. De winnares ontvangt een voucher (ter waarde van €225,-) voor een workshop van het tij keert. De workshops van het tij keert gaan allemaal over: jezelf zijn, je eigen regie pakken, je drijfveren ontdekken, zichtbaar worden en zichtbaar zijn, van je laten horen en zien.

Wil je meedoen aan de wedstrijd? Wil je kans maken op een gratis workshop van het tij keert?

Like mijn facebook pagina, like het facebook wedstrijd bericht, bedenk je heldin, zoek een foto van haar op, upload deze foto en beschrijf waarom deze vrouw jouw heldin is. Je kunt meedoen met de wedstrijd t/m 27 oktober. Dan gaat de jury zich beramen en op 30 oktober wordt de winnares bekend gemaakt. Winnaar kan natuurlijk ook, hij kan dan de voucher schenken aan een vrouw naar keuze, aangezien de workshops ‘women only’  zijn .

Fotowedstrijd: Wie is jouw heldin?

  • Max. bestandsgrootte: 256 MB.

 

Naast de fotowedstrijd zijn er nog meer fantastische FeestActies.

FeestActie korting: schrijf  je voor 31-10-14 in voor een workshop van HTK in 2014 en ontvang €30,- korting op de prijs. Je kunt hiervoor bij inschrijving de feestcode HTK-okt-30 gebruiken. Deze code is geldig vanaf nu t/m 31-10-2014.

FeestActie knipkaart: koop in de feestmaand oktober een jaarknipkaart voor 4 workshops en betaal er 3. Je betaalt dan € 168,75 per workshop (een korting dus van €56,25 per workshop). De knipkaart is geldig van 10-2014 t/m 10-2015. Je kunt gedurende dit jaar zelf bepalen welke 4 workshops je wilt volgen. Gebruik hiervoor bij aanmelding de feestcode HTK-okt-knip.  Deze feestcode is alleen geldig in de maand oktober 2014.

FeestActie gratis gesprek + lunch: neem deel aan een workshop en maak kans op  een voucher voor een persoonlijk inspiratie gesprek met Birgitta, onder het genot van een overheerlijke lunch, ergens in januari 2015.

FeestActie speciaal voor nieuwsbrief abonnees. Heb je je al ingeschreven voor de nieuwsbrief dan ontvang je deze aanbieding met de nieuwsbrief van september.  Ben je nog geen abonnee, dan kun je je hier inschrijven. Je ontvangt dan ook het gratis ebook: In 5 stappen op weg naar de beste versie van jezelf.

PS combinatie van feestcodes is niet mogelijk

 

als een vis in het water