Josee Camfferman

Een echte Westlandse met Groningse wortels woonachtig in het mooie Drenthe

Presenteercoach, begeleidt jou van onopgemerkt naar zichtbaar.

JC foto

Josee Camfferman (1960)

 

‘Laat je zien’ is al jaren mijn werk en mijn motto.

Door je te laten zien word je opgemerkt.

Daardoor word je zichtbaar.

Door zichtbaar te zijn bereik je iets.

 

 

 

Jou zichtbaar te laten zijn doe ik op mijn eigen wijze. Precies zoals ik ben, dus net even anders. Dat is mijn kracht en wat ik anderen gun; helemaal zoals jij bent, opgemerkt en zichtbaar worden. Een krachtige tool voor zichtbaarheid is jezelf verbaal presenteren via korte praatjes, workshops of lezingen.

In mijn werk gebruik ik de door mijzelf ontwikkelde en beproefde i-formule en TipTopmethode en stimuleer ik veel zelf doen en ervaren. Ik werk met jouw talenten, ervaringen en kracht.

Ik vind het het allermooist om naar iemand te kijken en te luisteren die echt vanuit zichzelf spreekt. Met een stottertje of wapperende handen. Het maakt niet uit. Zolang jij maar boven je verhaal staat en de belangen van je toehoorders haarscherp hebt. Dán word je opgemerkt en komt je boodschap aan. Waarbij ik trouwens ruim vanuit eigen ervaring spreek als het om wapperende handen gaat;).

Mijn klanten heb ik zien groeien van onopgemerkt naar zichtbaar. Hun spreekzelfvertrouwen is met grote sprongen vooruitgegaan. Hun eigenheid hebben ze behouden. En daar mag ik dan weer graag naar kijken.

Je vindt meer van mij op:

 

als een vis in het water