over Birgitta

Groeien en Bloeien

Het is mijn passie vrouwen te inspireren om te geloven in hun eigen kracht, en te activeren om zichzelf te ontwikkelen door zelfleiderschap.

Hierdoor voelen zij zich krachtig, prachtig en gelukkig, durven zij zichzelf te laten zien en zijn zij succesvol in hun werk.

En kunnen zij, ieder op eigen wijze, een positieve bijdrage geven aan onze wereld.

 

 “Sta op, laat je zien, toon lef en ga aan de slag,bloemen 1

 zodat je gaat groeien en bloeien.”

 

 

over Birgitta aan de hand van haar 5 G model:

Geven

Doel in mijn leven is anderen te geven wat ik zelf heb geleerd en ontdekt.

Gunnen

Mijn klanten hebben mij de volgende woorden gegund als typering: deskundig, warm, betrokken, creatief, stimulerend, rustig, doelgericht, open en kwetsbaar.

Groeien

Mijn motto is: alles wat aandacht krijgt groeit. Ik geloof heel sterk in het vooral aandacht geven aan positieve zaken. Juist van je successen kun je leren.

Genieten

Ik geniet van dit leven. Van mijn werk en van de dingen die ik daarnaast doe zoals duiken, schilderen, reizen, mijn vrienden en vriendinnen, en last but not least Athos mijn schapendoes en de mooie wandelingen die wij samen maken.

Geluk

Geluk ervaar ik op vele momenten. Mijn laatste reis naar Sri Lanka, waar ik heb gewerkt in een meisjeshuis heeft mij vooral zeer intense gelukservaringen gegeven. Geluksmomenten ervaar ik ook dichterbij huis hoor! En dan zelfs vooral in de kleine dingen.

Wil je nog meer weten over mijn achtergrond en carriëre dan verwijs ik graag naar mijn LinkedIn profiel

samenwerking

Het tij keert is een bedrijf voor vrouwen en door vrouwen en mannen. Ik geloof in de kracht van samenwerking en ben mij bewust van de grenzen van mijn eigen talenten. Graag werk ik samen met andere inspirerende vrouwen èn mannen, die elk op hun eigen manier bijdragen aan het doel van het tij keert. De eerste vrouw die met mij gaat samenwerken is Presenteercoach Josee Camfferman. Zij is tevens mijn samenwerkingspartner. 

Jeroen Rietveld is de eerste man die met zijn deskundigheid op het gebied van drijfveren een bijdrage gaat leveren aan het tij keert.

De volgende vrouw die zich gaat inzetten voor het tij keert is Ellen Kloosterman. Zij is zeer gefascineerd door mensen en hun stem.

Chantal Hoevers-Prins gaat samenwerken met het tij keert waar het gaat om de uiterlijke zichtbaarheid.

wat klanten nog meer over mij zeggen

Een aantal klanten heeft voor mij opgeschreven hoe zij de gesprekken en workshops met mij hebben ervaren. lees verder

opdrachtgevers van het tij keert

Mijn opdrachtgevers zijn divers. Van verzekeraars tot gemeente, van IT bedrijven tot een mechanisatiebedrijf. lees verder

NIP

Ik ben Registerpsycholoog NIP/ Arbeid en Organisatie en lid van het NIP (Nederlands Instituut van Psychologen, www.psynip.nl). De gedragscodes en -regels die door deze beroepsvereniging zijn opgesteld, worden door mij gerespecteerd en nageleefd.

 

 

 

 

als een vis in het water