aanbod

Ben je nieuwsgierig naar wat het tij keert je te bieden heeft?  Lees dan verder. Mocht je na het doornemen van het aanbod nog vragen hebben, bel of mail mij! Het aanbod kun je vinden onder de FeestActies.

workshops Programma Zelfleiderschap

de kracht van zelfleiderschap                Word de beste versie van jezelf

Zelfleiderschap is het jezelf in staat stellen je eigen leven te leiden en te sturen in de richting die jíj wilt. Dit vereist zelfreflectie en zelfkennis. Hoe ontwikkel je als professionele vrouw je Zelfleiderschap? In deze workshop leer je kenmerken van jouw Zelfleiderschap, wat je nodig hebt om je Zelfleiderschap  vorm te geven en hoe je dat gaat doen.

Deze workshop wordt verzorgd door: Birgitta Tijhaar (arbeids en organisatiepsycholoog)

de kracht van vitaliteit                         Wees de vitaalste versie van jezelf

Lichaam en geest kunnen niet zonder elkaar. Beiden verdienen aandacht om in optimale conditie te zijn. Mentale vitaliteit leidt tot betere prestaties. Vitaliteit straal je uit en maakt je krachtig en zichtbaar. In deze workshop leer je wat de effecten van een goede mentale conditie zijn. Je leert wat je ervoor nodig hebt om dat voor elkaar te krijgen. En je leert om te gaan met de onvermijdelijke tegenkrachten.

Deze workshop wordt verzorgd door: Birgitta Tijhaar (arbeids en organisatiepsycholoog)

de kracht van drijfveren                           Krijg zicht op waarom je doet wat je doet

Drijfveren hebben grote invloed op het gedrag, de energie en de effectiviteit van mensen. Kennis van die drijfveren zorgt voor meer energie en effectiviteit, en dus voor een beter resultaat.  Jeroen Rietveld (RealDrives consultant sinds 2011) geeft hier helder uitleg over. Je krijgt meer inzicht in wat drijfveren zijn. Ook leer je eigen drijfveren kennen en wat je ermee kunt.

Deze workshop wordt verzorgd door: Jeroen Rietveld (Msc arbeids en organisatiepsychologie)


workshops Programma Zichtbaarheid

de kracht van een zichtbaarheids masterplan             Toon lef en laat jezelf zien

Wil je gezien en gehoord worden, dan moet je zichtbaar durven zijn. We zijn gewend om hard te werken en hopen dat we daardoor vanzelf opgemerkt en zichtbaar worden. Dat is een weinig effectieve strategie gebleken voor de meeste vrouwelijke professionals. Wil je echt verder? Dan moet je met de kop boven het maaiveld. Durf jij het maaiveld aan? In deze workshop onderzoeken we wat het beste bij jou past qua zichtbaarheid. Wat is de optimale mix van alle mogelijkheden? Je maakt ter plekke een masterplan, met haalbare doelen.

Deze workshop wordt verzorgd door Josee Camfferman (presenteercoach)

de kracht van een presentatie met inhoud      Geef persoonlijke inhoud aan je presentatie

Een presentatie die blijft hangen begint bij een goede inhoud. Jouw verhaal. Of dat nou een pitch is, of een presentatie op je werk. Wat is nodig voor een goede inhoud? Hoe maak je er jouw verhaal van? Je werkt aan de opbouw van je presentatie, zodat je er na afloop mee aan de slag kunt.

Deze workshop wordt verzorgd door Josee Camfferman (presenteercoach)

de kracht van het houden van een presentatie          Gun jezelf veel ervaring

Een presentatie maken is één ding. Een hele klus, maar nog prima te doen veilig achter de ‘tekentafel’. Een presentatie houden is een heel ander ding. Het vraagt om heel veel oefenen en nog eens oefenen. Hoe wil jij overkomen tijdens je presentatie? Wat heb je daarvoor nodig? We gaan het allemaal uitproberen. Net zolang tot jij je comfortabel voelt bij het houden van je verhaal.

Deze workshop wordt verzorgd door Josee Camfferman (presenteercoach)

de kracht van je eigen stem         Laat je horen zoals je bent

Je stem liegt niet. Je stem geeft weer wat jij van jezelf wilt laten zien. Of dat nu een bewuste of een onbewuste beslissing is. Je stem weerspiegelt of je je verbergt of dat je het vertrouwen voelt om je te laten horen zoals je bent. In deze workshop ga je intensief aan de slag met je adem en je stem. Je leert ruimte maken in je adem. Je ontdekt hoe die ruimte van je adem je stem beïnvloedt. Al spelend en zingend laat je tijdens deze workshop meer en meer van je horen.

Deze workshop wordt verzorgd door Ellen Kloosterman (zangdocente en singer/songwriter)

de kracht van kleur                             Versterk je uitstraling door de juiste kleur

Met kleur in je outfit communiceer je èn laat je jezelf zien. Maar alleen door het dragen van kleuren die in harmonie zijn met de teint van je huid, haar en ogen kun je jezelf pas echt laten zien. In je mooiste kleuren laat je kleur zelfs voor je werken, ze hebben een positief effect op jezelf en op je omgeving! Je voelt je niet alleen zelfverzekerder, je straalt het ook uit!

Deze workshop wordt verzorgd door Chantal Hoevers-Prins (imago deskundige)

 

Momenteel wordt gewerkt aan de ontwikkeling van een workshop over de kracht van financieel inzicht voor vrouwen en een workshop over de kracht van onderhandelen voor vrouwen. Hierover later meer informatie.


individueel

de kracht van jouw onderstroom

Zoals Stef Bos in zijn lied de onderstroom al beschrijft, in de onderstroom gebeurt hét, Wat hét voor jou is, is mogelijk spannend, leerzaam, helend, verrassend, onontdekt of heeft aandacht nodig. Onderzoek in een (of meerdere) 1:1 gesprek(ken) jouw thema’s, kwaliteiten, drijfveren, wensen, verlangens, dromen, doelen, etc. 

Je gesprekspartner is: Birgitta Tijhaar (arbeids en organisatie psycholoog)

de kracht van de periodieke persoonlijke opkikker

De APK voor de auto vinden we vanzelfsprekend, het 1 of 2 jaarlijks bezoek aan de tandarts ook. Natuurlijk gaan we regelmatig naar de kapper voor een knip en/of kleur beurt. Hoe zit het eigenlijk met de verzorging en aandacht voor ons mentale deel? Neem de tijd en aandacht voor jezelf. Sta in een 1:1 gesprek stil bij jezelf. je kijkt terug op hoe het nu met je gaat, wat je wilt en hoe je dat gaat aanpakken.

Je gesprekspartner is: Birgitta Tijhaar (arbeids en organisatie psycholoog)

GRATIS e-book “In 5 stappen op weg naar de beste versie van jezelf”

Dit e-book (geschreven door Birgitta Tijhaar) staat vol met informatie, inspiratie en oefeningen en kun je hier gratis downloaden

gastspreeksters en -sprekers

het tij keert nodigt regelmatig gastspreeksters en -sprekers uit over diverse interessante onderwerpen. Zie hiervoor agenda

blog en artikelen

Mijn ervaringen als psycholoog voor vrouwen, die het beste uit zichzelf willen halen, deel ik graag met je via mijn blog. Daarnaast vind je in artikelen en tips zinvolle informatie en inspiratie van andere deskundigen.

 

als een vis in het water