het tij keert, vernieuwd

in 2012 ben ik 8 weken in het prachtige Sri Lanka geweest. Ik heb daar gewerkt in een meisjes(wees)huis en heb rondgereisd. Het was een geweldige ervaring, helemaal in mijn uppie. Ik heb fantastische mensen ontmoet en heb enorm veel van het land gezien en meegemaakt. (Ik kan jullie dit land als bestemming zeker aanraden!!) Daarnaast is het voor mij ook een reis terug naar mijzelf geworden. Door allerlei omstandigheden was ik het contact met mijzelf wat kwijtgeraakt. Ik zat erg in mijn hoofd en voelen was uitgeschakeld. Soort overlevingsstand.

Teruggeworpen op mijzelf in een vreemd land met een vreemde taal kon ik weer stilstaan en voelen.

Het heeft mij veel opgeleverd onder andere de ruimte en tijd om over mijn  bedrijf  het tij keert na te denken. Ik realiseerde mij dat het werk wat ik doe echt mijn ding is. (dat was wel fijn om te merken hoor ;-)) Ik geniet enorm van de gesprekken met mijn cliënten. Ik ervaar het als heel mooi dat mensen mij zoveel vertrouwen geven en dat ik hen een stapje verder kan helpen op hun pad.

In alle rust van het klooster annex meisjeshuis ontdekte ik ook dat mijn voorkeur voor cliënten toch wel uitgaat naar vrouwen met ‘ontwikkelvragen’. Dit in tegenstelling tot wat ik tot nu toe voornamelijk deed, namelijk mannen én vrouwen, met  werkgelelateerde problematiek zoals o.a. overspannenheid en burnout.

Daar in het verre Sri Lanka heb ik het besluit genomen om het tij keert wat bij te buigen in een nieuwe richting, vooral ook omdat ik vind dat je het allersterkst bent in dat wat je het allerleukst vindt.

Het heeft enige tijd gekost om alles wat met deze ombuiging te maken had vorm te geven, maar op 2 mei 2013 is het dan zo ver.

Op 2 mei geef ik mijn eerste workshop (de kracht van stress) voor een aantal prachtige topvrouwen en gaat met een symbolische druk op de knop mijn nieuwe website in de lucht.

Veel mensen hebben mij op dit pad gesteund en geholpen. Mijn dierbare vriendinnen, vrienden en familie met al hun geduld en geloof in mijn nieuwe weg. De mannen van Pronamic (website ontwerp en bouw) moet ik hier zeker ook noemen. Zij hadden aan mij geen gemakkelijk klant, ik heb hun geduld ernstig op de proef gesteld. De samenwerking heeft uiteindelijk een website opgeleverd waar ik trots op ben.

Het is een begin van een nieuwe fase in mijn leven. Ik kijk er met veel vertrouwen naar uit en hoop heel veel prachtige vrouwen in mijn workshops en gesprekken te mogen ontmoeten.

als een vis in het water